Bescheiden NJC met sterke winnaars

De NJC van de Senioren kende de afgelopen twee weken niet bepaald de grootste opkomst. Late vakanties, andere prio’s, (inter)nationale koersen en de Vogezenweek speelde de NJC parten. Toch blijven deze clubritten de basis om het goed te gaan doen in de echte wedstrijden. Dus die mensen die er wel waren pakken dat weer even mee.

Edgar Bohte maakte indruk (en zal dat ook nog elders gaan doen) en won het klassement. Tyler Eyk sprintte naar de winst in de laatste rit.

In de tijdrit was Wessel Mouris de snelste, maar Edgar Bohte liet met zijn 13.46 (gewone fiets, TT bar) al zien heel snel te kunnen rijden. Ook in de rit van donderdag liet hij het bescheiden peloton geregeld voelen hoe sterk zijn benen waren. De drie drierondenklassementen (!) met de vele tussensprints waren dan wel een prooi voor Joris van Nieuwkerk; Edgar trok er tussendoor liefst steeds vandoor. Vaak solo, maar soms ook met o.a. de verrassende Ravi van der Putten. Het werd dan ook een echte intervalkoers. Ondanks een extreme uitval van Edgar in de laatste drie ronden reed de volledige groep naar de laatste bocht en het was Tyler Eyk die als eerste zijn wiel over de streep drukte, vóór Luuk van Stuijvenberg en Samuel Gunnink.

Uiteraard werden er weer grote enveloppen uitgereikt met gratis tips van de jury.
Eindstand van de NJC staat hier (de Jeugd gaat wel nog even door): Najaarscompetitie-eindstand 2022
Nu de blik op het NCK en de groepstrainingen op dinsdag en donderdag.

Het podium van de NJC met hun enveloppen

De Mylaps uitslag staat: hier!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑