Vluchters zijn winnaars

Wielrennen beloont zijn vluchters meestal slecht op vlakke parkoersen. De dinsdagavond is daarop geen uitzondering dus is het extra leuk als het de vluchters wel lukt om uit handen te blijven van het peloton. Vanavond waren het Pierre Deen en Coen Emmer die er vandoor gingen en weg bleven. Ook Joris Oonk en Fernando Oliviera deden een poging maar die haalden het niet. Pierre versloeg Coen in de sprint en daarachter was Stijn Wieling de snelste voor David van Velden, Alexander Evers en Ruud Verbeek.

Volgende week de laatste normale keer waarna we op 13 september het seizoen afsluiten met een korte wedstrijd gevolgd door de prijsuitreiking. En lampjes mee is so wie so al een goed idee.
De posities bovenin het klassement lijken wel vast te staan, maar in twee keer kan er nog wel iets veranderen.

De stand: klik

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑