Op naar het NCK 2022

Weet u het nog vorig jaar bij Flevonice? WV De Amstel als overall beste ploeg en goud (Jeugd) en brons (Junioren)! Traditioneel is het NCK de (bijna) finale van het wegseizoen. Op ZONDAG 2 oktober staat het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten op het programma, en daar gaat voor getraind worden. Vanaf komende week iedere dinsdag en donderdag, vertrek om 18.00 uur.

Nadere info volgt nog, maar één keer per jaar met je clubgenoten namens De Amstel knallen. En De Amstel is daar de laatste jaren goed in! Zie: https://www.wvdeamstel.nl/?p=24495

Ook nu zal De Amstel weer met vier ploegen aanwezig zijn:  Jeugd, Junioren, Dames en natuurlijk de Elite en Beloften. De afgelopen weken is al een begin gemaakt met de trainingen en de selecties onder leiding van onze begeleiders en de Jeugd staat al helemaal op scherp.
Vanaf dinsdag 6 september wordt er iig drie weken lang 2 maal per week om 18.00 uur vertrokken vanaf De Haan. Dan moet iedereen er klaar voor zijn en worden de laatste week de puntjes op de i gezet.  In verschillende groepen zal er richting NCK gewerkt worden en ook degenen die wellicht (nog) níet in aanmerking komen voor selectie doen gewoon mee aan de trainingen. Je wordt er sowieso sterk van.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑