Dinsdagavond – Seizoenseinde in zicht

Afgelopen dinsdagavond was het voor het eerst duidelijk te merken dat de avonden korter worden. Dus hoog tijd om volgende week het seizoen af te sluiten met een kort wedstrijdje en daarna de prijsuitreiking. En uiteraard is er ook dit jaar wat te eten/drinken.

Dus kom allemaal want een afsluiting is vooral gezellig als er veel renners zijn. En vergeet je lampjes niet want voor donker thuis ga je niet meer halen.

Na de succesvolle ontsnapping van Pierre Deen en Coen Emmer vorige week was het deze week een stuk lastiger om weg te komen. Er waren te veel renners die een ontsnapping konden neutraliseren.en dat gebeurde dus iedere keer. De daarmee onvermijdelijk geworden eindsprint was overtuigend voor Sander Boerkamp voor Tom Wolters.

Daarachter was het spannender dan verstandig is als iedereen gezond thuis wil komen, maar gelukkig bleef iedereen overeind.
De hoogste vier plaatsen zijn nu bekend, daarachter zijn de verschillen klein dus volgende week komen is een eerste vereiste om je plek te verbeteren/behouden.

De stand

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑