Mooie afsluiting dinsdagavond

Met een recordaantal van vijfentwintig wedstrijden was het na de halve competities van de coronajaren een heel jaar buffelen voor het drietal dat de dinsdagavondwedstrijden mogelijk maakte: Wil Nieuwendijk, Paul Andriessen en Arno Vos. De opkomst was vergelijkbaar met het laatste jaar voor corona.
Vanavond stond er weinig op het spel in de top van het klassement, de eerste vier posities waren al verdeeld. Maar voor de plaatsen vijf tot en met acht was er nog wel het één en ander mogelijk. Romke van der Weerdt deed dat het beste door te winnen en daarmee werd hij vijfde voor Laurent Molenaar. De strijdlustigste renner vanavond was ongetwijfeld Tim Schreurs. Maar toen de punten verdeeld werden was de energie op en restte een plek in de staart van de peloton.

Tom Wolters neemt als kampioen afscheid van de dinsdagavond, hij gaat rijden bij de Volharding in zijn woonplaats Utrecht. Tweede werd Alexander Evers, derde Sander Boerkamp en vierde Fernando Oliviera.

We hopen jullie volgend jaar weer allemaal terug te zien. En neem gerust wat nieuwe enthousiastelingen mee, we kunnen best wat extra renners gebruiken.

De eindstand

Sander Boerkamp en Alexander Evers met overallwinnaar Tom Wolters. Wil Nieuwendijk kijkt toe. Organisatie, bedankt voor alle dinsdagavonden!

3 gedachten over “Mooie afsluiting dinsdagavond

  1. Het was een fraai seizoen en ik heb vele jaren plezier gehad bij de vereniging!

    Dank Wil, Paul en Arno en dank aan de vele vereniging!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑