Overige crossen

Naast het gravelen en ACC werd er afgelopen dagen ook nog landelijk gecrosst – de KNWU-wedstrijden in de volksmond. De redactie liep de uitslagen langs.

Regiokampioenschap
Nabij Rotterdam op het parcours van Ahoy was zaterdag het Regiokampioenschap voor Zuid- en Noord-Holland en de regio Midden. Michel Breedt werd al vroeg in de ochtend bij de 40+ achtste. Bij de 50+ noteerde John Behrens een negende plaats, Marcel Witte veertiende. Bij de Nieuwelingen behaalde Jente Koops weer een mooie tiende plaats. Met Mees van Duren (21e), Alexander Everts (23e) en Stephan Scherpenisse (24e) stond er een prima vertegenwoordiging bij de Amateurs.

DTS
Op zondag waren de Jeugd en Nieuwelingen te gast bij DTS in Zaandam. De uitslagen van de Amsteljeugd houdt u nog te goed, wellicht kan de @jeugdsecretaris deze vermelden in een comment?
Jente Koops mocht als tweede op het podium plaatsnemen bij de meisjes Nieuwelingen. Michiel Mouris deed hetzelfde een treetje hoger bij de jongens Nieuwelingen.

Nacht van Woerden
Dinsdagavond was de Nacht van Woerden weer terug op de kalender. Een snelle stadscross over grasstroken, paar bruggen, wat hoogteverschil en veel bochten. Een avond vol crossplezier in het stadscentrum. Rondom het hoofdprogramma van de dames en heren profs mochten de overige categorieën hun wedstrijden rijden. De Nieuwelingen vertrokken bij daglicht uit startblokken. Michiel Mouris toonde zich wederom geheel solo de snelste. Sterk!
Sluitstuk van de avond waren de Amateurs/Sportklasse-renners. Met zestig man gretig aan het verstrek om 22.10 uur, ja wel. Mees van Duren knap bij de eerste dertig, 27e. Stephan Scherpenisse daar wat minuutjes achter.

 

 

 

sadfd

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑