Help mee met de Ouderkerker Cross op 27 November!

Op zondag 27 november zal de 12e editie van de Ouderkerker Cross verreden worden. Altijd een hoogtepunt(je) van het crossseizoen. Als vele Amstelleden zijn we in de ACC 10 maal te gast bij andere verenigingen en nu mogen we zelf aan de bak. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Lees snel verder en help vooral mee.

De 11e Ouderkerker Cross kende een prachtige entourage met de start- en finish locatie bij de horeca gelegenheid Aan de Plas. Ook dit jaar zal het daar weer allemaal te doen zijn.

Hulp gevraagd
De organisatie vraagt zoals altijd nog hulp van (ouders van) leden en supporters van de club zoekt.

Concreet zijn er in elk geval mensen nodig die helpen opbouwen  zaterdagmiddag 26 november  van 14.00 – 16.00 uur en op zondag 27 november van 8.15 uur – 9.15 uurén tijdens de dag zelf hebben we verkeersregelaars/parcoursbewakers, jury en inschrijfmensen nodig tijdens de koersen.
Vooral de ochtendploeg op zondag van 9.15 – 11.45 moet door Jeugdouders bemand kunnen worden. Daarna is er een shift van 11.30 – 13.45 uur.
Ook zal er in de kantine enig opruimwerk verricht moeten worden. Maar daar wordt ook veel hulp van deelnemers van onze club verwacht; vele handen maken licht werk en vorig jaar was het binnen een half uurtje allemaal opgeruimd.

Zorg dat je niet gebeld wordt, maar meld je even aan via of schiet Auke Broex (aukebroex@gmail.com) of Sander Baars even aan.

Nadere info over het precieze programma volgt snel.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑