Prijzen op NK’s Baan voor Tyler en Wessel (update)

Het baanseizoen speelt zich soms een beetje in de schaduw van andere activiteiten af, maar toch zijn er jaarlijks flink wat prijzen en titels te verdelen. Tyler Eyk behaalde afgelopen week liefst twee kampioenschappen en Wessel Mouris werd 2e op het onderdeel achtervolging.

Naar uitslagen kan de redactie nog niet doorlinken, maar Nieuweling Tyler Eyk werd winnaar op het onderdeel Teamsprint, én was lid van een samengesteld team dat net voor de kerst de Ploegachtervolging won. Twee keer rood-wit-blauw dus. Wessel Mouris maakte dinsdag een baanuitstapje en werd alleen in de finale van de achtervolging geklopt door Brian Megens: zilver dus!
Update: op woensdag reed Tyler een sterke NK Puntenkoers bij de Nieuwelingen. Na een hectische koers met valpartijen kwam Tyler als tweede bovendrijven en pakte een mooie individuele zilveren medaille mee. Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en staande mensen

 

Een gedachte over “Prijzen op NK’s Baan voor Tyler en Wessel (update)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑