ACXC 2022 weer gesloten

Afgelopen donderdag heeft het trainingscentrum aan de Ouderkerkerplas de deuren weer gesloten. Ook dit seizoen heeft weer een heel groot aantal veldrijders wekelijks van de trainingsmogelijkheden gebruik gemaakt. In het begin mooi droog, maar later toch vaak nat en glibberig.

Een keer moest er afgelost worden vanwege de ijzel. Iedereen zal nu op eigen kracht op de laatste loodjes van het crossseizoen – de finale van de ACC, de NK’s en het clubkampioenschap – voorbereiden en het terrein krijgt de kans te herstellen voor de zomerperiode. Trainen op het ACXC gebied is vanaf heden niet meer toegestaan en de toezichthouders zullen optreden.

Dank!
De trainingen waren ook dit jaar weer verdeeld over een aantal trainers en in het bijzonder Randy die de Jeugd wekelijks deed. Dank aan alle trainers en de mensen die zorgen voor de verlichting, vergunning, algehele coördinatie en het opruimen van de spullen. Volgend jaar weer!

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, fiets en buitenshuis

Een gedachte over “ACXC 2022 weer gesloten

  1. Dank trainers!
    En Jaap, gefeliciteerd als “local legend” 😉

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑