Regiokampioenschap van Amstelland: 19 februari meld je aan

Zondag 19 februari start de reeks voorjaarskampioenschappen en wel met het Regiokampioenschap van Amstelland bij De Amstel. Vroeger dan vroeg, maar na een winter trainen ook wel weer op tijd. Er is – zoals altijd – startgelegenheid voor alle categorieën, maar wel nadat je je aangemeld hebt.

Omdat het Regiokampioenschap van Amstelland een van de eerste soort van “serieuzere” koersen is, en om de organisatie te vergemakkelijken gaan we ook deze keer werken met voorinschrijving tot uiterlijk zaterdag 18 februari om 15.00 uur.: hier!  Er is een gemaximeerd deelnemers veld per start, dus wees er op tijd bij. Vol is vol.  Alle info: staat ook hier: https://www.wvdeamstel.nl/?p=26205
De Jeugd start vanaf 10.00 uur; de Nieuwelingen en Dames vanaf 11.30 uur en de Overigen vanaf 13.00 uur.

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑