Acht van Westerveld strandt na 17 kilometer

Dat `maart zijn staart roert´ werd vandaag maar weer eens bewezen. In de vroege ochtend waren de rensters van De Amstel/TEAM NH richting Dwingeloo vertrokken voor de Drentse acht van Westerveld. Waarschijnlijk met lood in de schoenen, in de wetenschap dat het een heel natte dag zou worden.

Om half elf kwamen de eerste beelden door van de voorbereiding bij de ploegleidersauto. Mutsen op het hoofd en kleden op de benen. Bekend was toen al dat het parcours gewijzigd was. De oorspronkelijke vijf rondes van 28 kilometer waren teruggebracht naar tien rondes van 8,7 kilometer. Na de start nam de neerslag toe en veranderde deze al snel in sneeuw. De organisatie besloot om de koers na twee ronden te beëindigen. Overmacht!!
Voor de rensters erg jammer. Desondanks hebben we toch nog een paar vrolijke foto´s weten te bemachtigen. Meer info ook op de pagina’s van Team NH: http://teamnhu19.nl/category/nieuws/

Een gedachte over “Acht van Westerveld strandt na 17 kilometer

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑