Donderdag 30 maart start de PP-VJC 2023

Vanaf donderdag 30 maart is het weer tijd voor de start de altijd felbevochten en veelbesproken Voorjaarscompetitie, ook wel de Peter Post VJC.  De manier om jezelf te testen, te verbeteren en te meten met je clubgenoten. Mooie wedstrijden, harde koersen en ideaal om in vorm te komen voor de KNWU-wedstrijden.

Starttijden en Categorieën: 

 • 18.15 uur: VJC Jeugd, verschillende wedstrijden
 • 19.00 uur: VJC Senioren

De categorie-indeling van de VJC is gelijk aan de indeling van eerdere jaren; dwz alle Elite-Amateurs-Masters-Sportklasse-Junioren en de Nieuwelingen (m/v). De senioren rijden ongeveer 1 uur en 10 ronden.
Bij de Jeugd rijden meestal drie categorieën rond. De oudste groep finisht net voor 19.00 uur.

De kalender:

Donderdagen 30 maart- 6-13-20 april, 11 mei, 25 mei en 1 juni (finale) van de senioren met Prijsuitreiking. De tijdrit zal op een dinsdag in mei plaatsvinden (tevens CK Tijdrijden), datum volgt nog. Dus 6 ritten en een tijdrit.

Reglement PP VJC (senioren):

 1. MINIMAAL 4X DEELNEMEN OM VOOR HET EINDKLASSEMENT IN AANMERKING TE KOMEN.
 2. EINDKLASSEMENT MET 10 EINDPRIJZEN
 3. INSCHRIJFGELD € 3,-;  JEUGD: GRATIS! GEEN INSCHRIJFGELD BIJ DE TIJDRIT.
 4. ELKE WEDSTRIJD MINSTENS DRIE DAGPRIJZEN BIJ DE SENIOREN. ER kunnen ook PREMIES WORDEN VERREDEN.
 5. TOT 10 RONDEN VOOR HET EIND EEN RONDE VERGOEDING BIJ ERKENDE PECH. MELD JE ALTIJD WEL BIJ DE JURY.
 6. BIJ GELIJKE STAND IN HET EINDKLASSEMENT IS DE LAATSTE WEDSTRIJD DOORSLAGGEVEND.
 7. RENNERS DIE DE KOERS VOORTIJDIG VERLATEN MELDEN ZICH AF BIJ DE JURY. DOEN ZIJ DIT NIET, DAN WORDEN PUNTEN IN MINDERING GEBRACHT. NA AFSPRINTEN/AFSTAPPEN/FINISHEN DE FINISH NIET MEER PASSEREN.
 8. SENIOREN: ZONDER TRANSPONDER WORD JE NIET IN DE UITSLAG OPGENOMEN. TRANSPONDERLOZEN GAAN VIJF RONDEN VOOR TIJD UIT KOERS (GELIJK MET DE GEDUBBELDEN)
 9. PUNTENTELLING SENIOREN:ALLE STARTERS KRIJGEN SOWIESO 5 PUNTEN. DAT BETEKENT IN ALLE RITTEN: VOOR DE NRS. 1 T/M 15: 20,1-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6 PUNTEN.
  ALLE STARTERS DIE UITRIJDEN OOK 5 PUNTEN.
 10. AFSPRINTPROCEDURE: DE KOPLOPER(S) RIJDEN BIJ EEN RONDE VOORSPRONG ALTIJD DE VOLLEDIGE AFSTAND. HET PELOTON KRIJGT DAN ENKELE RONDEN EERDER DE BEL. IN BEGINSEL BIJ HET RONDENBORD OP 6, EN 10 KRIJGEN RENNERS OP 1 RESPECTIEVELIJK 2 RONDEN ACHTERSTAND DE BEL.
 11. (ONDER VOORBEHOUD VAN EEN TRUI) LEIDER IS VERPLICHT TE STARTEN IN DE LEIDERSTRUI (M.U.V. DE TIJDRIT). BIJ AFWEZIGHEID, DE NUMMER TWEE IN HET KLASSEMENT!
 12. TEN OVERVLOEDE: SPRINTEN IN RECHTE LIJN, GEEN AFVAL EN BIDONS E.D. WEGGOOIEN, EN ALS JE GEDUBBELD WORDT: RECHTS HOUDEN EN DE JURY HEEFT ALTIJD GELIJK!

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑