Dinsdagavondcompetitie: aan het elastiek

Zelden zullen er op de dinsdagavond zoveel renners aan het elastiek hebben gehangen als deze avond. De neutralisatie was al een veeg teken omdat sommige renners blijkbaar het verschil niet weten tussen niet boven en niet onder de 40. We zullen het nog wel een keer uitleggen.

Daarna mocht het harder en dat ging het dan ook. Niet met venijnige demarrages maar vooral door hard tempo te rijden, de specialiteit van Pico de Jager. Uiteindelijk lukte het negen renners om in dezelfde ronde te blijven, de anderen waren blij dat ze uit koers werden gehaald en dus niet hoefden mee te gaan in de snelle laatste ronde.

Bij het ingaan zat Pico de Jager nog achteraan de groep maar hij kwam wel als eerste door de laatste bocht. De sprint met Sander Boerkamp was nog wel spannend, maar het was Pico die als eerste over de finish kwam. Daarachter kwamen Koen Maarleveld, Jaap van der Grinten en Alexander Evers

Na vijf ritten staat Sander Boerkamp afgetekend aan kop, maar daarachter staat het dicht bij elkaar. De stand: klik.

Een gedachte over “Dinsdagavondcompetitie: aan het elastiek

  1. Ik heb net een snelheidsensor op mijn fiets gemonteerd. Die gps is super onbetrouwbaar met al die bomen. #houdarnoindekoers

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑