Tijdrit Driemond op 23 mei (tevens ck) info en aanmelding

Op dinsdag 23 mei vindt de beroemde en beruchte Kanaaltijdrit plaats. Tevens meetellend voor de VJC en voor de Amstelleden voor het CK Tijdrijden 2023. Hieronder staat alvast alle informatie op een rijtje. Deelname is gratis, opgave noodzakelijk uiterlijk maandag 22 mei om 18.00 uur, dus doe het meteen.

Wil je een goed klassement rijden, dan moet je dus ook kunnen tijdrijden. Toch gebeurt het eigenlijk veel te weinig. Maar dinsdag 23 mei kan het wel weer. Meteen een goede voorbereiding op het DK een paar dagen later.  Deelname staat uiteraard open voor íedereen; ook niet-leden! Uiteraard zal iedereen ook proberen zijn positie in de “Eeuwige ranglijsten” te verbeteren. Hier de nodige informatie.

Start en Finish (en inschrijven vanaf 18.30 uur) zijn zoals gebruikelijk onder de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal in Driemond (A’dam Zuidoost). We rijden in zuidelijke richting met één keerpunt.

De starttijden:
19.00 uur: Jeugd cat. 5 – 7 10 km
v.a. ca 19.45 uur: alle overige categorieën (incl Dames en incl Nieuwelingen) 18,9 km.

Vooraf inschrijven!
Opgave tot uiterlijk maandag via bijgaand  Inschrijfformulier. De voorlopige startlijst komt disndagochtend online.

Clubkampioenschap: middels het schonen van de uitslag van de niet–leden zullen er clubkampioenen tijdrijden benoemd worden in de volgende categorieën:
– Nieuwelingen
– Junioren
– Senioren 40 –
– Masters 40 +
– Dames (incl. Nwl./Jun.).
Er zijn medailles voor de eerste drie heren en drie dames op de lange afstand.

Materiaal:
Let op : er wordt gereden met de landelijke regels. Dat wil zeggen: Jeugd cat. 5 – 7 en Nieuwelingen : gewone fietsen maar wel tijdrithelmen toegestaan. Starttijden om de minuut. Stayeren is ten strengste verboden (op straffe van diskwalificatie): na passeren min. 30 meter tussenruimte geven.

De huidige standen in de “Eeuwigdurende Tijdritranglijsten” zijn terug te vinden onder het kopje “oude uitslagen” in de balk en dan scrollen naar de ranglijsten.
De 22:47,2 van Giel de Nijs werd in 2012 gereden. snelste dame is sinds vorig jaar Lisanne Immerzeel in 25.36. Wessel Mouris won vorig jaar in 23.32. de clubtitels.

Hulp: uiteraard is alle hulp met parcoursbewaking, vasthouden, klokken enz. welkom: meld je even op redactie@wvdeamstel.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑