VJC#4: Tyler is de snelste (update stand)

Donderdagavond was er een droge periode en dat leverde ook een lekkere snelle wedstrijd op op de Peter Post baan. Een van de jongsten van het deelnemersveld, Tyler Eyk, was de snelste in de eindsprint.
Het was een mooie wedstrijd waarin het peloton een strak tempo onderhield. Verschillende renners deden één of meer pogingen, maar veel meer dan een vijftigtal meters leverde dat niet op. De weerstand was te groot en niemand lukte het een gat te slaan.
Toch leek het of multi-sportman Pim van Diemen (fietsen, hardlopen, hij kan het allemaal even hard) met nog 10 ronden te gaan toch weg ging rijden. Hij pakte 100 meter en als Pim de bochten een beetje doorkomt (altijd een dingetje), dan kan het peloton wel eens haar tanden stukbijten. Het was Koos Jeroen Kers die het tempo erin hield en uiteindelijk was Pim er toch aan voor de moeite. Maar het had Koos te veel gekost want Tyler wipte fraai over KJK heen naar de eerste plaats. Alexander Evers werd 3e. Romke van de Weerdt had de snelste ronde en KJK won het drierondenklassement  vóór Tyler en Lars Ruizendaal. Klassementsleider Joris had het zwaar, maar bleef al lijdend de leider.
Pas over twee weken gaan we door. Dinsdag telt de tijdrit mee en op 25 mei is de finalerit. De stand: Voorjaarscompetitie 2023 – WV de Amstel (1)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑