Dinsdagavondcompetitie: strafkamp Peter Post

Zelden zal het peloton zo hebben afgezien als vanavond. Het bescheiden startveld werd direct na de neutralisatie flink op de proef gesteld door Koen Polder en Pico de Jager. De ene renner hield het langer vol dan de andere maar uiteindelijk werd het peloton in twee verdeeld met naast de eerder genoemde renners ook nog Sander Boerkamp, Jan Hummelink, Fernando Oliviera en Jaap van der Grinten.

De mannen pakten al gauw één op meer ronden op de restanten van de tweede groep die her en der over het parcours reden. Maar ook deze kopgroep brak in tweeën met Sander Boerkamp, Koen Polder en Pico de Jager in de eerste groep. Pico bleek uiteindelijk meer van zichzelf gevraagd te hebben dan zijn lijf aan kon en werd in de laatste ronde uitgepierd bijgehaald en achtergelaten door de andere helft van de oorspronkelijke kopgroep.

Sander Boerkamp nam niet meer de moeite om te gaan sprinten met Koen. Jaap van der Grinten pakte een mooie derde plek voor Fernando Oliviera en Jan Hummelink.

De donderdagavond schijnt tegenwoordig makkelijker te zijn dan de dinsdagavond. Het zijn barre tijden voor de niet heel getalenteerde renner bij WV de Amstel.
De nieuwe stand: klik

Een gedachte over “Dinsdagavondcompetitie: strafkamp Peter Post

  1. “Nam niet meer de moeite” klinkt vrijwilliger dan hoe het voelde maar verder valt hier niets op aan te merken.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑