Succesvol DK tijdrijden Enkhuizen

Na een mooie voorbereiding tijdens het clubkampioenschap tijdrijden in Driemond afgelopen dinsdag stonden een aantal renners aan de start bij het DK/RK tijdrijden in Enkhuizen, een gezamenlijk kampioenschap van Noord- en Zuid-Holland.

Naast tegenstanders moesten de renners ook vooral strijden tegen de wind!. 22 km zonder windje mee, maar dat was voor de Amstelrenners geen probleem. Samuel Gunnink wist de titel bij de Nieuwelingen jongens binnen te slepen en kan zich op gaan maken voor het NK. Fabio Valerio snelde naar de zesde plaats en, Tyler Eyk werd achtste en Hugo Voogd werd keurig negende en Moos van Hall werd elfde.

Bij de Junioren vrouwen werd Roxanne Takken kampioen van Zuid-Holland en kan ook de koffers inpakken voor het NK. Mimi van Hall reed een mooie tijdrit en werd zesde van Noord- Holland. Bij de Nieuwelingen meisjes haalde Jente Koops de titel binnen en gaat ook op weg naar het NK.

Wie hadden we nog meer? Justin de Hart (zilver of brons*?) en Mees van Duren bij de Beloften. Rosan Koper ontbrak ook niet, en ging met de titel aan de haal bij de Belofte vrouwen. Bij de Elite vrouwen haalde Tessa Sandberg het zilver voor Noord-Holland binnen, voor Marike Veldhuis.

De gehele uitslag staat hier, in het DK tijdrit uitslag per categorie

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑