Lars Ruizendaal wint de VJC 2023

Lars Ruizendaal heeft na een regelmatige reeks wedstrijden de VJC 2023 gewonnen eb treedt daarmee in de voetsporen van grootheden als Dylan Groenenwegen, Enzo Leijnse, Koos Jeroen Kers, Owen Geleijn en nog een paar kleppers. Maar was dit de laatste keer dat de VJC werd verreden? Er zijn wel zorgen.

In de NJC vorig jaar zag de organisatie al met lede ogen aan dat de deelname terugliep. Ondanks mooie premiesprints, een eindklassement en attractieve wedstrijden.  Renners gaan liever een training doen dan een lekker koersje rijden op de club? Het is kennelijk een tendens.
Het aantal deelnemers was bijzonder laag en daar doen we het niet voor: we doen het voor de renners, die elkaar willen bekampen in het mooie wielerspelletje. Een en ander betekent wel dat de Najaarscompetitie dit jaar even on hold wordt gezet en de Sportcommissie gaat zich beraden.
Maar dat neemt niet weg dat Lars de winnaar is en de koersen heeft gebruikt om zich in vorm te rijden. de eindstand:  Voorjaarscompetitie 2023 – WV de Amstel (2)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑