De R zit in de maand: denk aan de cross

In september begint het bij velen al weer te kriebelen: “Cross is Coming”, zeggen de crossers ook wel.  Komend weekend is de eerste landelijke KNWU cross en de rayonhoofden van de Amsterdamse Cross Competitie (ACC) hebben ook al vergaderd en de kalender wordt de komende dagen bekend. Sneak Preview: start op 15 oktober in Nieuwveen en op 19 november de Ouderkerker Cross.

Houd in elk geval de berichten hier en op de site van de ACC in de gaten: want ook dit jaar is vóórinschrijven verplicht. De inschrijfperiode loopt van 15 september t/m 8 oktober. NIET INSCHRIJVEN voor de competitie betekent NIET MEEDOEN. Dus ook al ben je van plan maar één keer te komen crossen: schrijf je (gratis) in! Alleen even het formuliertje invullen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑