Hulp gevraagd voor de Ouderkerker Cross op 19 november

Op zondag 19 november zal de 13e editie van de Ouderkerker Cross verreden worden. Altijd een hoogtepunt(je) van het crossseizoen. Als Amstelleden zijn we in de ACC 10 maal te gast bij andere verenigingen en nu mogen we zelf aan de bak. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Lees snel verder en help vooral mee.

De 13e Ouderkerker Cross zal ook weer haar start- en finish locatie bij de horeca gelegenheid Aan de Plas hebben. Een mooie plek op het strand! Wat wil je nog meer.

Hulp gevraagd
De organisatie vraagt zoals altijd nog hulp van (ouders van) leden en supporters van de club zoekt.

Concreet zijn er in elk geval mensen nodig die helpen opbouwen  zaterdagmiddag 18 november  van 14.00 – 16.00 uur en op zondag 19 november van 8.15 uur – 9.15 uurén tijdens de dag zelf hebben we verkeersregelaars/parcoursbewakers, jury en inschrijfmensen nodig tijdens de koersen.
Vooral de ochtendploeg op zondag van 9.15 – 11.45 moet door Jeugdouders bemand kunnen worden. Daarna is er een shift van 11.30 – 13.45 uur.
Ook zal er in de kantine enig opruimwerk verricht moeten worden. Maar daar wordt ook veel hulp van deelnemers van onze club verwacht; vele handen maken licht werk en vorig jaar was het binnen een half uurtje allemaal opgeruimd.

Zorg dat je niet gebeld wordt, maar meld je even aan via of schiet Auke Broex (aukebroex@gmail.com) of Sander Baars even aan.

Nadere info over het precieze programma volgt snel.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑