13e Ouderkerker Cross: alle informatie

Komende zondag 19 november is het tijd voor de 13e Ouderkerker Cross.  Voor alle deelnemers, begeleiders en vrijwilligers onderstaand een aantal aanwijzingen. met de meest praktische informatie. Lees het even goed door.

Programma
De ACC wedstrijden:
10:00 uur – Jeugd B
10:02 uur – Jeugd A
10:40 uur – Nieuwelingen-jongens
10:41 uur – Jeugd C & Dames-15+
11:45 uur – Heren 45+
13:00 uur – Heren 45- om de GP Wim Jansen
Inschrijven: tot 30 min. voor aanvang van elke categorie, in de strandtent “Aan de Plas” aan de Ouderkerker Plas. 
  • Jeugd & Nieuwelingen: € 2,00
  • Dames 17+, Heren 45+ & Heren 45-: € 5,00
  • Je dient – vóórdat je start – het inschrijfgeld te voldoen bij de inschrijftafel ter plekke. Uitsluitend Pin betalingen
  • Als je een wedstrijd start zonder vooraf te betalen, word je onherroepelijk gediskwalificeerd.

De prijsuitreikingen zijn steeds meteen na de koers…..voor de eerste drie in alle categorieën zijn er bloemen en voor de 45- een extra prijs.

Route: of je op fiets, voet of auto komt, de handigste toegang is via de Parkeerplaats Ouderkerker Plas. Kijk goed uit met oversteken van het parcours, en houd het vrij!
Parkeren: voor iedereen op de Parkeerplaats bij de plas, niet langs de Middenweg of langs de weg naar de zeilclub.
Voorzieningen: Er is een WC voorziening; geen kleedkamer. Catering is bij Aan de Plas verkrijgbaar.

Start en Finish en Inschrijving: in “AandePlas”
Wij zijn heel blij dat we weer kunnen samenwerken met AandePlas: een prachtige gelegenheid aan de Ouderkerker Plas.  Start en Finish zal ter hoogte van de takeaway aan de achterkant zijn.
Voor wat betreft het gebruik van AandePlas (een mooie sfeervolle horeca-gelegenheid, en geen kantine) een paar aanwijzingen:
– zorg dus dat je niet met grote modderpoten naar binnen gaat, en niet met vieze kleding op de meubels
Fietsen niet tegen het gebouw aan of op het terras plaatsen, maar leg ze even op het gras
Geen eigen consumpties gebruiken binnen en op het terras
– De Takeaway (en binnen) is er alles te krijgen wat je op een koude sportdag nodig hebt

Parcours: : Finish is ook deze keer weer op het schelpenpad naast AandePlas. Máár de start is deze keer óp het strand vóór AandePlas….dat wordt een loopstart!
We rijden weer rechtsom op een parcours van 3 km lang. Het weer zal uiteraard zijn uitwerking hebben op de zwaarte van het parcours en ook zijn er enkele extreem modderige delen uit het parcours gehaald. De rest is – afhankelijk van het weer – goed berijdbaar.  Er is deze keer géén balkenpassage en het eerste stuk dijk is eruit gehaald. Het parcours is iets compacter met nog meer lange grasstroken langs het strand. De Jeugd zal een iets korter parcours rijden zonder de gehele dijk en het stuk parkeerplaats. De organisatie zal in elk geval zorgen dat het zand een uitdaging is (drie keer doorsteken).

Opbouw en afbouw van het parcours:
Zaterdagmiddag om 14.00 uur wordt het parcours grotendeels opgebouwd (ploeg kan zich melden langs het strand). Zondagochtend vanaf 8.15 uur worden de laatste delen opgebouwd (alle hulp is welkom).
Na afloop van de wedstrijden op zondag om 14.00 uur wordt van onze leden verwacht hun handen uit de mouwen te steken bij het opruimen (dat gaat meestal heel snel).

En nu nog hopen op een beetje aardig weer!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑