Mastersweekend 2024

Ook in 2024 wordt er voor Masters van De Amstel weer een trainingsweekend gehouden, en ook weer in Limburg en België: nu op 5, 6, 7 april. Voor velen een kwaliteitsweekendje en de snelste weg naar vorm. De ervaren Amstelmaster kent de traditie van dit soort weekendjes en daarvan wordt bij voorkeur niet te veel van afgeweken. Dat betekent dan ook een zwaar en wedstrijdgericht weekend waarvoor je echt “klaar” moet zijn. Maar na een doorfietswinter en het rijden van de eerste koersen in maart, zijn de meesten dat wel.

Het programma is: zorg dat je vrijdag begin van de middag in Limburg bent en laat je verrassen door het driedaagse programma, op zondag gevolgd door het op TV becommentariëren van een klassieker (dit jaar de Ronde van Vlaanderen). De standplaats wordt dit jaar weer een hotel in Zuid Limburg.

Overnachting inclusief diner op vrijdag en zaterdag, ontbijt. Er is plaats voor maximaal 20 Amstelmasters en er is al een groepje oude getrouwen dat zich heeft opgegeven. Er zijn nog plaatsen vrij voor een aantal.  Om tot het selecte groepje deelnemers te horen moet je het volgende doen:

-minimaal de Masterleeftijd hebben (30+);
-in goede conditie zijn, én gezellig (je bent Master tenslotte) met een lichte neiging tot zelfspot

– zelfredzaam voor als er materiaalpech is e.d. (er is geen volgwagen!) en ook goed kunnen soigneren

….En je heel snel opgeven. Dat kan door een mailtje aan een van de organisatoren via organisatoren via ….klik. Vervolgens krijg je bericht over de betaling.
En hoe was het vorig jaar? Klik https://www.wvdeamstel.nl/?p=26300

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑