AVW blijft AVW want je wisselt nooit een winnend paard: inschrijven dus!

Desondanks blijven we doortellen qua Amstel Alpenweken, het wordt gewoon de 7e keer, maar dan dus in de Vogezen. De data is eerder al gedeeld: 25-30 augustus 2024.

De locatie blijft nog even geheim, de onderhandelingen lopen nog zullen we maar zeggen. Zowel de Schlossberg Camping als enkele nieuwe locaties dingen nog mee. De regio blijft sowieso hetzelfde en dus blijft de optie open om La Planche des Belles Filles mee te pakken. De handicap formule blijft gehandhaafd, net als de gegarandeerde gezelligheid.

Om een definitieve camping te kiezen zou het handig zijn als we een goed beeld hebben van hoeveel personen er mee gaan. Vandaar ook het verzoek om zo snel mogelijk in te schrijven indien je graag meegaat. Er is plek voor 40 deelnemers, zoals gewoonlijk wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij!

Aanmelden kan via een mail naar amstelalpenweek@gmail.com mocht je nog een partner, kind, huisdier etc. mee willen nemen laat dat dan ook even zeker (zeker als deze +1 beschikbaar is voor hand en spandiensten).

De volgorde van betaling is bepalend voor de volgorde van inschrijving. Het is dus handig om het inschrijfgeld z.s.m. over te maken naar:

NL90RABO0141976365 t.n.v. WV de Amstel o.v.v. AVW2024 en je naam.

De bedragen blijven gelijk:

€ 85 voor “volledige” Amstel-leden
€ 65 voor U23 (nog geen 23 op 21-08-2024)
€ 110 voor zgn. Trainingsleden

Hopelijk tot ziens in augustus!

Het organisatiecomité

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑