Nieuwe clubkleding gearriveerd!

Ook ditmaal is de eerste bestelronde nieuwe fietskleding af te halen bij www.wieleroutfits.nl, Hoger Einde Zuid 13 in Ouderkerk aan de Amstel. De winkel is 7 dagen per week geopend. Voor de exacte openingstijden kijk op de site van www.wieleroutfits.nl

Naast het afhalen van clubkleding kun je bij wieleroufits.nl ook terecht voor alle soorten accessoires, helmen, schoenen, sportvoeding etc.

Speciaal voor WV De Amstelleden die hun bestelling komen ophalen biedt wieleroutfits.nl maar liefst 20% korting op het gehele assortiment!

Gelukkig voor de kledingcommissie worden alle bestellingen per ordernummer door leverancier TacTic verpakt aangeleverd. Neem svp je orderbevestiging met ordernummer(s) (mail van TacTic Sport) mee; dit vergemakkelijkt het ophalen.

Controleer je order!
Controleer svp je order bij ontvangst en mocht er iets ontbreken/verkeerde maat/verkeerde zeem: laat hier een aantekening van maken door wieleroutfits.nl en stuur ook even een mail naar kleding@wvdeamstel.nl dan lossen we het op.

Inzameling oude kleding / accessoires / onderdelen:
Bij iedere kleding design wissel blijft er een hoop kleding “over” gelukkig hebben we hier een mooie bestemming voor: lees dit artikel voor meer informatie. Fiets dus gelijk even door naar de Boomvalk 1 om je oude kleding en onderdelen een mooie bestemming te geven.

Tenslotte: De clubkleding blijft 2 weken (t/m woensdag 10 april) af te halen bij wieleroutfits.nl Daarna wordt de kleding die nog niet is opgehaald verplaatst naar het clubhuis.

Het clubhuis is op dinsdagavonden vanaf 2 april geopend van ongeveer 17:45 uur tot 20:45 uur tbv jeugdtrainingen en de dinsdagavondcompetitie. De kleding ligt voorzien van een naamsticker op de tafel links achterin.

Nieuwe leden / Valpartij
Voor nieuwe leden en tbv vervanging na valpartijen is er een beperkte voorraad clubkleding aanwezig in het clubhuis. Mail even naar kleding@wvdeamstel.nl voor meer informatie.

Heb je de eerste bestelronde gemist en daarom (nog) geen kleding? Er komt in april een 2e bestelronde (levering medio juni) en eind augustus/begin september een 3e bestelronde (tbv winterkleding!). Houd de site in de gaten.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑