Inzameling oude clubkleding/wielerspullen

Nu de levering van de nieuwe kleding van WV de Amstel een feit is, grijp ik graag (weer) de gelegenheid aan om een goede bestemming te geven aan je oude (club)kleding, maar ook zeker oude schoenen, helmen en materialen, zoals (niet volledig) versleten banden, kettingen, tandwielen en wielen.
Ik zamel dit al jaren in voor Burkina Faso en stuur deze met regelmaat op in dozen van 10kg, op jaarbasis een stuk op 12-15.

Wielrennen in Burkina Faso is zeer populair, na voetbal de tweede sport van het land en de Ronde van Burkina Faso heeft u ongetwijfeld wel eens van gehoord en beelden gezien. Er is een gebrek aan alles wat met fietsen te maken heeft in Burkina Faso. Nieuw importeren is simpelweg te duur voor de doorsnee Burkinabe.

Shirtjes willen sponsoren nog wel vergoeden, want die zijn het best te zien, broeken minder goed, maar verslijten ook het hardst, of worden stuk gevallen. Kinderen heb ik op slippers heel hard zien fietsen en banden worden tot door het op het canvas opgereden, pas als de binnenband eruit komt… (bandenplakken is een beroep in Burkina ‘Galvaniseur’).

Ikzelf heb twee keer gefietst in Burkina en heb daar via via de toenmalige mechanicien van het nationale team leren kennen, hij begeleidt nu nog steeds de dames en junioren, Abdoulaye Nikiema. De dozen worden aan hem opgestuurd en tot op heden is elke doos nog aangekomen!
De dankbaarheid is telkens ‘oneindig groot en alle donateurs wordt een zeer goede gezondheid en voorspoed gewenst, voor zichzelf, familie en vrienden’.

Spullen en kleding worden dankbaar in ontvangst genomen aan de Boomvalk 1 in Ouderkerk aan de Amstel en kunnen 24/7 voor de zwarte garagedeur gezet worden (graag een briefje met telefoonnummer erbij, dan kan ik je persoonlijk bedanken en op de hoogte houden, indien gewenst natuurlijk).

Met vriendelijke groet,
Stan Nelissen.
06-401 66825 (bellen voor overleg kan altijd, mailen ook nelissenstan@hotmail.com)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑