Dinsdagavondcompetitie start op 2 april

Met de zomertijd begint ook de dinsdagavondcompetitie weer. De opzet is niet veranderd: een half uur geneutraliseerd en daarna ongeveer drie kwartier koersen. De doelgroep is divers, maar sociaal rijden wordt zeer op prijs gesteld. Uiteindelijk wint de beste renner meestal toch wel, maar we rijden allemaal voor ons plezier. Dinsdag 2 april gaan we weer van start.
De eerste drie weken starten we om 7 uur, daarna om kwart over zeven. Het inschrijfgeld is ongewijzigd 3 euro en je kunt pinnen. In principe is deze koers bedoeld voor de wat oudere (40+) en instappers en minder ervaren renners. Dat kan ook goed met de geneutraliseerde eerste 30 minuten waarin ook aanwijzingen kunnen worden gegeven.

Een gedachte over “Dinsdagavondcompetitie start op 2 april

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑