De dinsdagwegtrainingen gaan ook weer van start

De Maart-trainingen op dinsdag en donderdag zijn inmiddels geweest, maar als het uur om gaat ( Zomertijd!) is er meer. De clubritten op dinsdag en donderdag én de wegtrainingen. Dinsdag 2 april begint niet alleen de dinsdagavondcompetitie maar ook de langere wegtrainingen weer. Juist bedoeld voor de wedstrijdrenners en dat is een mooie combi met de Voorjaarscompetitie die op donderdag 4 april begint (daarover later meer).

Naast de wedstrijden is er dan ook op dinsdag de club-wedstrijdtraining voor de licentiehouders vanaf Nieuwelingen en ouder. Enige koerservaring is hiervoor wel vereist. Vertrek om 18.00 uur (vanaf 23 april om 18.30 uur), bij De Haan in Ouderkerk.  Duur 2 – 2 1/2 uur, met verschillende trainingsvormen en verschillen de routes.
Clubkleding, bandje/pompje, reepje, fiets in orde en evt regenjack verplicht.

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑