Donderdag start van de Voorjaarscompetitie

Vanaf donderdag 4 april is het weer tijd voor de start de altijd felbevochten en veelbesproken Voorjaarscompetitie, ook wel de Peter Post VJC.  De manier om jezelf te testen, te verbeteren en te meten met je clubgenoten. Mooie wedstrijden, harde koersen en ideaal om in vorm te komen voor de KNWU-wedstrijden. Vanaf dit seizoen met een iets ander format: namelijk losse en afwisselende wedstrijden

Starttijden en Categorieën: 

  • 18.15 uur: VJC Jeugd, verschillende wedstrijden (vanaf donderdag 11 april)
  • 19.00 uur: VJC Senioren

De categorie-indeling van de VJC is gelijk aan de indeling van eerdere jaren; dwz alle Elite-Amateurs-Masters-Sportklasse-Junioren en de Nieuwelingen (m/v). De senioren rijden ongeveer 1 uur en 10 ronden.
Bij de Jeugd rijden meestal drie categorieën rond. De oudste groep finisht net voor 19.00 uur.

Verschillende losse wedstrijden: Dit seizoen worden er losse wedstrijden gereden. Naast gewone wedstrijden zullen in de competitie ook puntenkoersen en ploegkoersen worden opgenomen. Komende donderdag wordt gestart met een rit-in-lijn.

De tijdrit zal op een dinsdag in mei plaatsvinden (tevens CK Tijdrijden), datum volgt nog.

Komt allen, lekker koersen: start om 19.00 uur. Inschrijfgeld € 3,-.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑