Rustige start dinsdagavondcompetitie

De jeugd had het parcours redelijk droog gereden en dus konden de dinsdagavondrenners hun geluk beproeven op het gedeeltelijk verse asfalt, altijd even wennen.

De renners die hun nieuwe outfit aan hadden zagen er in ieder geval strak uit. De meningen waren verdeeld of dit op het conto van de renners of van de kleding geschreven moest worden.

Er werd in ieder geval lekker gereden omdat er geen renners mee reden die duidelijk beter waren dan de rest. Zo ging het kleine peloton gezamenlijk de laatste ronden in waarbij Wouter Spit nog wel een dappere poging deed maar daar uiteindelijk niet meer dan een vierde plek aan overhield. En we hadden zelfs de finishfoto nodig om te zien dat Tim Schreurs net op tijd was om Sander Boerkamp met een banddikte te verslaan. Good old Jan Buisman werd derde. Hopelijk staan er volgende week wat meer renners aan de start.

Standen volgen later.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑