2e rit VJC prooi voor KJK

Koos Jeroen Kers heeft de tweede VJC-rit op de Peter Postbaan gewonnen. Aan het einde van een zware rit met elke 10 ronden een klassementsprint was hij de sterkste voor Joris Maarleveld en Ronald de Waal.

Onder droge, maar winderige omstandigheden stond een elke week groter wordend peloton aan de start van rit 2 van de Voorjaarscompetitie. Dit keer met telkens een 10 ronden sprint (dus met het bord op 40 – 30 – 10 ) en de daguitslag. Joppe van de Weerdt was zeer bedrijvig in de sprints maar dat kostte hem ook veel energie. Hij werd 3e in het klassement, de sterke Joris Maarleveld 2e en good old Koos Jeroen Kers 1e maar hij kreeg het niet kado. Koos won ook de wedstrijd in een sprint van een groep van 9 die uiteindelijk nog was overgebleven na al het sprintgeweld. Joris werd ook hier 2e en Ronald de Waal pakte plek 3. Bij de groep van 9 zaten ook 2 Nieuwelingen: Quinten de Jong (5e) en Phaeroun Chaillou (9e).
In het klassement staat Joppe van de Weerdt nu eerste voor nieuwkomer Kees van de Luijtgaarden en Tim Schreurs.

Voorjaarscompetitie 2024 – WV de Amstel stand na rit 2

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑