Slechte avond dinsdagavondcompetitie

Deze dinsdagavondwedstrijd kunnen we het beste gauw vergeten, al zal dat voor sommige van ons lastig zijn. De verslaggever lag al op het asfalt voordat hij bij het clubhuis arriveerde en ook de koers eindigde met een valpartij.

Zand door de werkzaamheden en zaden van de bomen maakte het vochtige parcours verraderlijk. En dan is de laatste bocht voor de finish een extra uitdaging omdat de snelheid hoog is. Raul Woudstra schoof onderuit en een aantal renners kon vervolgens geen kant meer op. Jan Buisman was het grootste slachtoffer, via de fiets van Raul (gebroken frame) kwam hij hard op zijn schouder terecht (gebroken sleutelbeen).

Hopelijk krijgen we gauw wat betere omstandigheden. Veel beterschap voor degene die er niet ongeschonden uit zijn gekomen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑