Eerste 2 KM testtijdrit jeugd 2024

Door de niet aflatende barre weersomstandigheden op de recente dinsdag avonden werd de eerste Test-Tijdrit telkens maar uitgesteld.  De laatste jaren zijn er altijd drie tijdritten in een jaar geweest en voor een redelijke verdeling over het seizoen moest het er de afgelopen dinsdag avond toch maar van komen.
De lezer snapt het natuurlijk al: regelmatig een buitje en harde koude noordenwind, volstrekt geen ideaal tijdrit weer. Dit is ook terug te zien in de persoonlijke tijden van de jonge coureurs. Maar zoals een begenadigd…… “wielrenner” ooit zei “elk nadeel kent zijn voordeel” Het voordeel is dat er in juni waarschijnlijk enorme pr’s gescoord gaan worden.
Als warming up voor de tijdrit heeft de snelste groep een stevig potje fiets-bal gespeeld op het grasveld, zie de filmpjes: IMG_6166
IMG_6167

Hieronder 2K-testtijdrit-april 2024 de volledig bijgewerkte lijst met tijden en onder de tabbladen goed inzichtelijk de progressie van jullie voorgangers waarvan er verschillende inmiddels op het hoogste niveau meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑