3e rit VJC was een snelle en internationale

Vorige week (18 april) was de derde rit van de VJC 2024 en het was weer een mooie wedstrijd. Primeur was dat er maar liefst vijf verschillende nationaliteiten aan de start stonden. De zege bleef bij een Nederlander. Niek Voogt was wéér de beste.

Ook deze rit over vijftig rondjes werd verreden met een aantal tussensprints. Dat “tien ronden” klassement zorgde voor veel strijd met Niek als winnaar voor Joppe van de Weerdt en Joris Maarleveld. Joris reed ook de snelste ronde

In ronde 6 explodeerde de koers div mannen bliezen zich op Alexander Evers was er 1 van .
We kregen 7 man op kop en daar achter 6 man die gedubbeld werden.  Jesse den Otter reed naar de figuurlijke prijs voor de strijdlust. Hij reed met nog 15 ronden gaan weg en hield het lang vol maar helaas redde hij het niet.

Niek won ook de wedstrijd maar het verschil wordt steeds kleiner. 2e werd ook hier Joppe en 3e de altijd sterke en gelukkig weer aanwezige Teun Mouris!

Uitslagen en stand staan hier. De wedstrijd van donderdag 25 april is i.v.m. de extreme weersomstandigheden (5 graden en regen), afgelast. Volgende week weer koers op donderdag!

Voorjaarscompetitie 2024 – WV de Amstel (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑