Let op: Dinsdagwegtraining gaat naar de Donderdagavond

Nu de VJC is afgelopen en veel mooie zomeravonden (?) voor ons liggen gaat de dinsdagavondwegtraining naar de donderdagavond. Vertrek ook dan om 18.30 op de bekende plek aan het Hogereinde Zuid in Ouderkerk (De Haan wielersport).

De formule blijft hetzelfde: een intensieve training met een aantal opdrachten. Duur: 2 – 2 1/2 uur.
Dat biedt voor velen óók meteen de mogelijkheid om mee te doen aan de dinsdagavondcompetitie op het clubparcours. Op de dinsdagen dus…start om 19.15 (NB: niet voor Junioren/Amateurs/Elite/Beloften). Daar is de formule ook bekend: een half uur op geneutraliseerd tempo van ca (max) 40 k/u en dan koers over een half uur en een aantal ronden. Inschrijfgeld 3,-.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑