De Amstel gaat voor eerste (officieuze) CK Gravel

Op deze site valt er niet aan te komen: er wordt veel gegraveld door De Amstel. Nu waren er al gedachten om zélf een Clubkampioenschap Gravel te gaan organiseren, maar de uitvoering daarvan is zo makkelijk nog niet. Daarom geldt de volgende wedstrijd van de Merida NL Gravel Series in Zandvoort op zondag 16 juni tévens als eerste officieuze CK Gravel. Inmiddels staan er al zo’n 20 Amstelleden op de startlijst en er kan nog meer bij.

Aan de hand van het opschonen van de uitslagenlijst zullen we clubkampioenen benoemen in zoveel mogelijk categorieën (iig Heren en Dames en 40-plus/50 – plus). Dus doe mee op 16 juni en wordt de eerste gravelkampioen.

https://mijn.knwu.nl/calendar/events/10108

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑