Dinsdagavond: bijna droog

Na twee verregende dinsdagavonden deze dinsdag in ieder geval een droge start en aangename temperaturen. Een groep Nieuwelingen moest vandaag toch op de club zijn voor de Tour de l’Ain en waarom zou je dan niet even mee koersen. Iedereen had een opdracht gekregen en voor de rest van het peloton was het een beetje raden wat de opdrachten waren. Maar het was wel weer eens prettig om in een echt peloton te kunnen rijden.

Het tempo lag dankzij de Nieuwelingen in ieder geval hoger dan we gewend zijn, ook al tijdens de neutralisatie. En om niet helemaal te breken met de traditie van de laatste weken, kwam er juist bij het vrijgeven van de wedstrijd een bui lang. Het peloton dunde mede hierdoor flink uit. Uiteindelijk eindigde er slechts tien renners in dezelfde ronde, waarvan de helft Nieuweling. En ze vulden ook het virtuele podium, Thijs Witte versloeg Pieter Westbroek, Paul Vriesman en Phaesoun Chaillou, afgelopen vrijdag nog de winnaar in Nes a/d Amstel.

Aan de top van het klassement veranderde weinig, de top 4 was aanwezig en pakte wat punten mee. De stand: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑