Winterkleding vanaf nu tot met 25 juni te bestellen

Vanaf heden tm 25 juni is het mogelijk om winterkleding te bestellen via de TacTic webshop. Lees eerst onderstaande instructies en FAQ’s voordat je de teamstore opent. Ga dan naar: https://teamstore.tactic-sport.com/?codi=bd0e02.

Tip voor taalwissel: klik rechtsboven op de drie liggende streepjes (“Hamburgermenu”) en klik vervolgens aan de linkerzijde op “es” om de taal te wijzigen naar Engels. 

Wil je op tijd, dus voor de herfst invalt (of zitten we daar nog steeds in?) winterkleding in huis hebben: bestel je kleding dan nu. De kleding wordt dan half september uitgeleverd.

Belangrijk: je bestelling is pas volledig afgerond zodra je een bevestigingsmail hebt gehad van TACTIC-SPORTS met daarin je order details. Helaas is dit bij eerdere bestelmomenten bij een paar leden misgegaan. Let hier dus goed op.

Veelgestelde vragen:

V: Waarom “moet” er nu al winterkleding besteld worden? 

A: Omdat de fabriek in Girona in de maand augustus gesloten is. Er van uitgaande dat we de kleding half september willen hebben moet de bestelling eind juni de deur uit.

V: Welk advies is er te geven mbt de maatvoering?

A: Heb je Hard Day Shirt maat L en zit deze losjes: dan kun je jasje maat M overwegen. Die zit dan strak. Of kom naar de pasavond: (link naar: https://www.wvdeamstel.nl/?p=27718

V: Ik had hiervoor Jasje JQT 3004 (Sunny Day) wat is daarvan de opvolger?

A: Dat is 1105 CD met Membraam aan de voorzijde.

V: Ik had hiervoor Jasje JQT 3015 (Hard Day) oftewel de Shield Jacket; wat is daarvan de opvolger?

A: Dit jasje heeft helaas geen opvolger gekregen.

V: is er ook een Winterbody (Wind/Waterdicht maar zonder mouwen) te bestellen?

A: Helaas heeft TacTic die niet in het assortiment.

V: Wat is het verschil tussen CD 1105 met Membraam aan de voorzijde en het 3018 CD Thermo Winterjack? 

A: Het Thermo Winterjack heeft een volledig membraam (ook achterzijde) en een gewatteerde binnenzijde.

V: De prijzen van enkele items (Regenjas, Shirt Lange Mouwen, Tijdritpakken) zijn anders dan voorheen; klopt dat?

A: Deze zijn in lijn gebracht met de standaard prijzen -10% korting. Daar bovenop is toeslag berekend ivm minimale afname 6 stuks van een item (dus ongeacht de maat!). Deze toeslag is niet als voorheen € 15,- maar gebaseerd op de werkelijke kosten. Als het minimum aantal per item wordt gehaald wordt de toeslag weer teruggestort.

V: Ik heb in de bestelronde van April kleding besteld; wanneer wordt deze geleverd?
A: Planning is dat deze eind week 26 verzonden wordt vanuit Girona. Een deel van de bestellingen moet nog worden gesorteerd en ingepakt worden. Zodra dit afgerond is kan de kleding afgehaald worden verschijnt bericht op de website.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑