Dag 9 VJC-jeugd: langste dag in Uithoorn

Weer een avond naar Uithoorn. Het was de training met het langste daglicht, dus een endurance training pur sang. 40 minuten zoveel mogelijk rondjes rijden! Max, Nik, Greg, Judah en Arnau deden een groot gedeelte daarvan in de vorm van een TTT/test voor zaterdag de 29ste in Gilze. Ook waren er twee jeugdleden van UWTC aanwezig. Heel leuk dat ze mee wilden doen. Tobin draaide de rondjes volle bak mee. Lancelot moest even wennen aan de nieuwe renners op de baan, maakt niks uit.

TTT
De vijf oudsten gingen samen eerst een TTT oefenen als voorbereiding op de 29ste als ze samen naar Gilze trekken. Dat is dan weer in voorbereiding op het NCK. Dat is nog 4 maanden weg, maar de heren hebben duidelijk ambities. Na wat mechanische problemen de eerste twee ronden werd er vanaf de herstart volgereden, maar ook goed gelet op wanneer over te nemen, technisch goed in formatie rijden en elkaar helpen door goed te communiceren. Na de vierde rond ging de geest echt uit de fles en werd het tempo te hoog voor Anrau. Die hiel twee rondjes in om het laatste rondje weer aan te sluiten. Judah heeft de laatste weken zeker wat bijgetraind want de anderen kregen hem er niet af. Pittige avond al voor de vijf. Alle renners die bijeen bleven kregen 10pt. Arnau 9pt.

Ze hadden nog wel wat energie over en gingen nog drie rondjes uitrijden en dan een afvalkoers. Max (5pt) won de uiteindelijke sprint van Nik (4pt). Greg (3pt) wist Arnau (2pt) te kloppen. Judah had duidelijk zijn beste kruit verschoten in de TTT (1pt).

Ploegentijdrit met target
Briek, Elle, Joep, Torben, Kees en Marcus gingen 40 minuten lang knallen. Elke gereden ronde van 1.2km is een punt. Grote verschillen zullen er niet gemaakt worden in het klassement, maar wel harde strijd. Tobin reed ook mee zoals gezegd en die ging er vanuit de start vandoor. Briek reed ronden lang in zijn eentje erachter aan en kwam na een ronde of 10 in het wiel van Tobin terug. Samen dubbelde ze de anderen al snel. Tobin reed daarna nog een keer weg. Kees had na een dag vol rennen in de duiden op schoolreisje en fietsen naar Uithoorn ook nog net te veel hooi op zijn vork gepakt, maar je zou voor minder even laten lopen. Uiteindelijk reed Briek 16 ronden, waarvan het grootste gedeelte alleen in iets minder dan 38 minuten. Dat is meer dan respectabel! Ella, Marcus, Joep en Torben weken geen moment van elkaars zijde. Al waren er toch wat aanvallen te noteren. 15 ronden was het uiteindelijke resultaat. Kees reed een rondje minder, maar alles was wel vol overgave. Iedereen tevreden naar een zware training!

De truien
Heel langzaam slinkt de voorsprong van Arnau op Max. Nog drie weken volhouden! Torben Loopt niet uit maar Joep ook niet in. Nog steeds maar een puntje verschil. Kees krijgt weer de strijders trui bij de jongsten. En Briek bij de oudsten, altijd inzet!

De stand
Arnau 165pt
Max 146pt
Briek 105pt
Nick 103pt
Julien 95pt
Marcus 92pt
Isaac 82pt
Ella 73pt
Judah 72pt
Greg 62pt
Tristan 53pt
Sylvan 52pt
Joep (Heideveld) 33pt
Fien 32pt

Torben 105pt
Joep (de Waal) 104pt
Kees 90pt
Daniel 42pt
Joshua 39pt
Meerte 33pt
Lien 30pt
Matheus 19pt
Maxwell 12pt
Minne 7pt
Teun 7pt
Lieuwe 6pt
Michael 2pt

Hartelijk dank weer aan UWTC in Uithoorn.

Donderdag de truien schoon weer mee, je weet nooit of je ze kan behouden!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑