DAC: Van regen- naar zweetdruppels

Vorige week nog overschoenen, beenstukken en een regenjack mee op dinsdagavond. Vanavond kon het ultradunne zomershirt voor het eerst worden getest. En de renners waren ook een stuk gemotiveerder.

Het geneutraliseerde deel ging al behoorlijk rap en daarna werd er wel geprobeerd weg te komen, maar altijd waren er wel een paar renners bereid om het gat dicht te rijden. Serge van der Putten is daarbij vaak de initiator en dus de man waar je op moet letten. Dus toen hij halverwege de koers verliet na een bocht gemist vanwege een afloper, was dat richtpunt weg en werd de koers nog gevarieerder.

Aan de achterkant van het peloton kostte dat een paar renners hun plaats in het peloton. Het hoge tempo en de warme omstandigheden eisten hun tol. Jaap van der Grinten voelde dat de goede benen van vorig jaar weer terug aan het komen zijn en deed in de laatste ronde nog een uitlooppoging. Dapper, maar op het laatste rechte stuk kwam het hele peloton over hem heen. Tim Schreurs had de beste positie en won voor Auke Broex en Alexander Evers. In het klassement verandert hierdoor weinig.

De stand

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑