Mooie sport op dinsdagavond

Het was een mooie dag voor de liefhebbers van sport, een spannende Touretappe , een sprankelijke koers op ons eigen parcours, en vooruit, er was ook nog een voetbalwedstrijd die de moeite van het kijken waard was.

Voor die andere evenementen is al genoeg aandacht in de media, maar ook de wedstrijd die de renners van de dinsdagavond reden was zeker het aanzien waard. Er werd hard gereden, gemiddeld ruim boven de 41 tijdens de neutralisatie en daarna volop koers. Simon Polstra, Pheasoun Chaillou en Tim Schreurs deden regelmatig pogingen om te ontsnappen, maar waren minstens zo actief in het terughalen als ze niet zelf in de ontsnapping zaten. En dat bleef zo tot de laatste rondes waarin Simon Polstra nog een laatste poging ondernam. Maar die was geen beter lot beschoren dan zijn eerdere pogingen.

In de eindsprint was net als vorige week Tim Schreurs de snelste, voor Phaesoun Chaillou, Auke Broex en Jaap van der Grinten.

De voorsprong van Serge van der Putten in het algemeen klassement is groot maar daarachter is de spanning wel weer een beetje terug met Romke van der Weerdt met 62 punten gevolgd door Jaap van der Grinten, Tim Schreurs en Wouter Spit met 51, 50 en 49 punten. Veel komen en redelijk kort eindigen is belangrijk om hoog te blijven/komen.

De stand

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑