Amstel- en Vechtklassement 2011: Inschrijven voor de Rondes van Amstelveen, Weesp en Ouderkerk.

Inmiddels zijn de rondes van Amstelveen, Weesp en Ouderkerk op de KNWU-kalender terechtgekomen. Het overkoepelend klassement kent wederom leiderstruien en een extra prijzenpot van ca. € 700,-.

Niet alles loopt even soepel op de KNWU-site waar bijvoorbeeld de “40- wedstrijd” voor Sportklasse, Amateurs en Junioren niet zichtbaar is bij de verschillende koersen en ook niet in je “mogelijke deelnames”. De KNWU doet er al enige tijd alles aan om dat recht te zetten, maar zonder zichtbaar succes. Vandaar enkele aanvullende mededelingen, met name voor de mogelijke deelnemers aan de 40- wedstrijden.

Amstelveen is dit jaar op zondag 8 mei, Weesp op zondag 29 mei en op zondag 19 juni is de 43e ronde in Ouderkerk met daar ook een dameswedstrijd. De wedstrijddagen worden elke keer om 12.00 uur afgetrapt door de  Nieuwelingen, daarna de Masters 40+ en uiteindelijk om 15.15 uur de gecombineerde 40- wedstrijd (Sportklasse/Amateurs/Junioren).

De Masters 40+ wedstrijden tellen naast het Amstel- en Vechtklassement óók mee voor het landelijke KNWU Wieler Masters klassement, een overkoepelend landelijk klassement voor Masters met extra prijzen en tevens zijn voor de Masters ook plaatsingspunten te verdienen voor het NK Masters in Volendam begin juli.

Inschrijven via site of rechtstreeks per mail:
De organisaties vragen je om je zo spoedig mogelijk aan te melden. Mocht je de wedstrijden níet kunnen inschrijven via de KNWU-site: stuur dan voor Amstelveen een e-mail met je naam en licentienummer naar Wilfred Bos (lantaarn@tiscali.nl) en voor de Ronde van Weesp een e-mail naar Auke Broex (broexrem@upcmail.nl). Zij zetten je dan op de startlijsten. Ouderkerk volgt later.

2 gedachten over “Amstel- en Vechtklassement 2011: Inschrijven voor de Rondes van Amstelveen, Weesp en Ouderkerk.

  1. Inmiddels is er al de nodige respons. Probeer het eerst even via de knwu site, en anders via de mail.
    De deelnemerslijsten zijn, zoals bekend, ook nog niet zichtbaar op knwu.nl . Gisteren werd er nog gezegd dat “een oplossing in zicht” zou zijn.

    We wachten af: is dat geen rubriek op AT5 ??

  2. Te vrezen valt dat de site van de KNWU nog lang een zooitje zal blijven. Iets voor Jesse om de problemen op te lossen?

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑