Nieuwe rubriek: kassa.

Uw trouwe verslaggever gaat met zijn tijd mee. Hij is voornemens om iedere zondag- en maandagavond internet af te speuren naar uitslagen van Amstelrenners vanaf de categorie Nieuwelingen die dankzij een envelop met inhoud een deel van het benzinegeld hebben kunnen betalen.

Dit weekend scoorde de familie Beckeringh prima qua compensatie van de benzinekosten. Nike werd in Enkhuizen 3e en in Standaardbuiten 7e. De Amateurs Richard Louman, Marcel Witte en Coen Emmer hebben waarschijnlijk zelfs met winst gereden naar Stokkum (aannemende dat er is gecarpoold) ze werden daar 9e, 10e en 13e. Dion Beukeboom en Bart van Haaren zijn waarschijnlijk op de fiets naar Schermer gereden om warm te fietsen en zijn daar binnen gelopen met een 7e (Dion) en 15e (Bart) plaats. Lars van de Vall werd in Elim zeer verdienstelijk 4e, maar qua reisafstand zal de envelop niet kostendekkend zijn geweest. In Enkhuizen werden Riejanne Markus en Julia Evers 9e en 16e. Julia reed waarschijnlijk mee met René en kon haar 5 euries in haar envelop houden. Ewoud Hartemink reed in Almelo, werd 14e hetgeen voldoende zal zijn voor de benzinekosten Ommen-Almelo. Max van de Water reed op Koninginnedag in Rotterdam en werd daar 10e. De auto van pa rijdt 1 op 10 dus de 8 euries zijn zeker niet voldoende geweest.

Aanvulling van de redactie: buiten het zicht van onze trouwe verslaggever scoorden Sportklasse-renners Auke Broex (5e) en René Markus (9e) in een bijzonder winderige Ronde van Waterland. Een koers op fietsbare afstand, dus dat was pure winst.

14 gedachten over “Nieuwe rubriek: kassa.

  1. Blijkbaar vond Wielerland deze resultaten niet vermeldenswaard.

  2. En inderdaad was het bijzonder winderig daar in Waterland: alleen maar afgezien en van arren moede BB maar lekker alleen laten wegfietsen. Wel lekker met de wind mee naar huis.
    Opvallend in de voor ons gereden Juniorenkoers: Hessel liet zich uit de kopgroep van vijf rijden (en later begreep ik waarom het zwaar was voor hem). Roel Mouris sprintte nog naar een mooie 5e plaats.

  3. het prijzengeld loopt met de nog niet gepubliceerde uitslagen flink op.

  4. Dan heb je nog renners die geen enkele koers reden, maar wel serieus aan het trainen waren.
    Geen kosten, wel investeren!
    Gaat dat ook opgenomen worden in deze nieuwe rubriek?

  5. eerst maar eens zien of die training zijn vruchten af gaat werpen

  6. Ik weet niet hoe pietluttig betreffende kassa medewerker is, echter, in Enkhuizen reden de eerste 30 prijs. Dit resulteerde in 11 keiharde euros voor mijn 30ste plek… Niet echt noemenswaardig natuurlijk, afgezien van de ’emotionele waarde’, aangezien het voor mij mijn eerste premie ooit bij de elite was 😉

  7. Hoi Sandor,
    Mooi resultaat. De uitslag in Enkhuizen staat nog niet op de sites. Vandaar dat deze nog niet is verwerkt in het kassa 0verzicht van afgelopen weekend.

  8. Sloten telt niet mee. De rubriek Kassa is alleen voor echte wedstrijden.

  9. Ik had bij geschreven dat kost 10 euro een 9e plek is
    8 euro tel uit je winst

  10. Stokkum werd gecarpooled bereikt: ook daar windkracht 5 en daardoor 15(!) uitrijders in een koers over 80 km.

  11. De kassa van Lars had nog veel voller kunnen zijn (vette winst!) als de kopgroep in Elim zich niet door de linkeballende renners van de NWV uit Groningen had laten verneuken. Op min of meer dezelfde wijze als beschreven in de betreffende column van het Gironummer van het Wielermagazine bleek ook de bij NWV koersende Zweedse renner achteraf zogenaamd geen Nederlands te hebben kunnen verstaan en won hij de superpremie van 250 euri´s die de mannen van de NWV lekker onder elkaar verdeelden ipv. zoals afgesproken onder de 16 renners van daardoor goed samenwerkende kopgroep. Moraal van het verhaal: sluit geen deals met elkaar als er buitenlanders meedoen. In Belgie geldt natuurlijk het omgekeerde.

  12. Zozo, redelijk goed geinformeerd weer. Ware het niet deze premie door alweer een kleinere kopgroep van een mannetje of 8 gedeeld diende te worden. Had ik bijna mijn brandstofkosten terugverdiend, verdorie!

  13. stumper, je pakte verdikkie 5,8x zoveel geld en zelfs ik had de brandstofkosten eruit!

    zal in ‘t zand wel weer andersom zijn, pak ik 20eu en jij 4..

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑