Belangrijk: donderdag 3 november LAATSTE pasavond nieuwe clubkleding

Donderdag 3 november is de laatste kans om de nieuwe kleding van Bioracer te passen. Wij adviseren alle renners die nog niet gepast hebben, donderdag a.s. dit te komen doen, want dit is de kans om goed te kijken wat voor jou de meest geschikte maat is. Zodra het ontwerp van de clubkleding gereed is, zal besteld worden op basis van het geen door de renners is aangegeven. Later in het seizoen kan er, indien gewenst, ook nog besteld worden (op vaste momenten), maar er liggen dan geen setjes die je kan passen. Dus zorg dat je weet wat jouw maat is! Je bent welkom van 19.00 tot 21.30 uur.

Voor alle duidelijkheid: het is verplicht om in wedstrijden in de nieuwe clubkleding te rijden. Heb je eventueel vragen, neem dan contact op met Judith Rem.

8 gedachten over “Belangrijk: donderdag 3 november LAATSTE pasavond nieuwe clubkleding

  1. 25 oktober is ook de Nacht van Woerden, waar een grote Amsteldelegatie gaat deelnemen. Die kunnen die avond niet passen.

  2. Zijn er voor de crossers onder ons ook warme winterjacks te bestellen om voor de wedstrijd in warm te rijden en/of om in te trainen?

  3. Beste veldrijders. Op 3 november na afloop van de training van Willard kunnen jullie passen. We hebben alle soorten en maten in de aanbieding, van zomerse shirts tot siberische bontmutsen.

  4. Zijn de maten van Bioracer hetzelfde als dat ze in andere jaren zijn geweest? Dat zou weer een ritje schelen.

  5. Niels, je moet so wie so langs komen om op te geven wat voor kleding je wil bestellen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑