Clubkampioenschap Off the road

Zondag 15 januari wordt op Sportpark Sloten het CK Off the road gereden van WTC De Amstel, dit keer in samenwerking met ASC Olympia. Dat betekent dat er bij Olympia ingeschreven en gestart wordt.

De Jeugd start om 10.30 uur, de overige categorieën om 11.30 uur.

Bij de overige categorieën zijn er 3x drie ereprijzen te verdelen: Dames, Nieuwelingen/Junioren en senioren. Voor de overall-winnaar, ongeacht welke categorie, is er bovendien een wisselbeker beschikbaar.

3 gedachten over “Clubkampioenschap Off the road

  1. betreft het hier eigenlijk een ‘open kampioenschap’? ik heb namelijk de intentie om mee te doen en zou zelfs graag een introducé meenemen.

  2. we zijn overigens allebei bereid om buiten mededinging mee te doen. Kan er dan wat geroggeld worden? kan ik op de gastenlijst gezet worden +1 bijv.

  3. Hoi Koos,
    Het gaat niet om de licentie, maar om lidmaatschap van WTC de Amstel. Brabanders die lid zijn van de Amstel mogen dus gewoon meedoen. Dat geldt overigens ook voor het CK baan. Als nog steeds regerend Nederlands Kampioen voor clubs op de baan verwacht de organisatie jouw daar wel. Als ik het zadel wat lager zet mag je wel op mijn GER rijden.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑