Winter-wegtraining: gaat door tenzij…

Het is koud in Nederland en Sloten is dicht (maar nog niet alle sloten). Morgen om 11.00 uur wordt er in principe gewoon vertrokken voor de wegtraining. Lees het volgende even goed (en houd de website in de gaten).

De wegen zijn op de meeste plaatsen schoon en als er geen sneeuw bij valt kan er gewoon op de weg gereden worden. De Noren zeggen: Kou bestaat niet, maar slechte kleding wel: zorg dus dat je genoeg kleding aandoet. Meerdere lagen (ook op je benen!), goede overschoenen en eventueel plastic zakjes om je sokken (houd de warmte vast) en dikke handschoenen (onderhandschoenen kunnen ook geen kwaad), én je bidon in je zak. Na afloop fiets meteen schoonmaken (zout op de weg!). In principe wordt er dus gewoon getraind op de weg, maar de training morgen zal in verband met de kou iets korter en intensiever zijn.

Indien rijden op de weg niet verantwoord is of het sneeuwt weer, dan zal er op de crossfiets en/of mountainbike een cross-duurtraining gehouden worden in het Groengebied Amstelland. Kom dan dus óók gewoon om 11.00 uur naar de vaste vertrekplek in Ouderkerk (voldoende lucht in de banden), maar met je andere fiets.  Om 10.00 uur morgenochtend verschijnt hierover een bericht op deze site.

Beetje bikkel fietst

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑