Amstel Doorgeefplaats

Heb je materiaal (of kleding) waar je anderen een plezier mee kunt doen, dan kun je dat via deze pagina aan andere clubleden aanbieden. Minimaal 50% is bestemd voor de clubkas.

Hoe werkt het?
Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Je ‘post’ er je aanbod via het Reactieformulier. Dat doe je heel kort, het gaat om de kern en relevante specificaties. Foto’s plaatsen kan niet. Dat kan later tussen verkoper en geïnteresseerden.

Een tekstvoorbeeld:

Te koop: Zadel, 142mm breed, Selle Italia SLR, carbon rails, nieuwstaat, 20 euro.

Het mag wel langer, maar dit is het idee.

Contactgegevens: hier zitten we met een privacydingetje vanwege de AVG. Het handigste is om standaard je telefoonnummer of mailadres achter te laten. Maar dat kunnen we vanwege de AVG niet als eis stellen als club. Vrijwillig mag natuurlijk wel. Optie A luidt dan ook:

  • (A) Vermeld in je advertentietekst je naam met een telefoonnummer en/of een mailadres. Dat is namelijk het handigste.
  • (B) In deze optie vermeld je alleen je naam. Vaak is dat al genoeg en weten mensen elkaar vervolgens wel te vinden. We zijn een kleine club (zo zijn er zijn app groepjes etcetera).

Service: als een geïnteresseerde je in geval van Optie B (waarbij je dus alleen je naam noemt in de adverentie) niet weet te vinden, dan kan de geïnteresseerde een mail sturen naar de redactie via redactie@wvdeamstel.nl. Deze zal dan verkopers’ mailadres doorgeven zodat er contact gelegd kan worden (dat mag wel van de AVG).

Nota Bene: Voor de duidelijkheid, in de modaliteit ‘berichten achterlaten’, zie je ook een veld waar je je emailadres moet invullen. Dit is ten behoeve van de redactie. Deze blijft dus onzichtbaar voor sitebezoekers (behalve voor de redactie)

Opschonen: periodiek worden aanbiedingen/advertenties verwijderd door de redactie. Want als de aanbieding ongeveer een maand heeft ‘gestaan’, dan beschouwen we deze als ‘verlopen’.

Prijsbepaling: als vuistregel hanteer je een vraagprijs die ongeveer de helft is van vergelijkbare vraagprijzen van vergelijkbare producten op Marktplaats. Het SLR-zadel in het voorbeeld wordt -2dehands-gemiddeld genomen voor 40 euro aangeboden. Dat bied je dan voor 20 euro aan.

Bankrekening club
Als je het zadel voor 20 euro verkoopt stort je daarvan 10 euro in de clubkas. Meer mag ook. Dat doe je op bankrekening NL90RABO0141976365 t.n.v. WV de Amstel, onder vermelding van ‘Doorgeven’.

Burkina Faso
Je kunt altijd spullen kwijt voor dit Afrikaanse land. Daar zijn ze er superblij mee. Amstellid Stan Nelissen coordineert dit. Spullen kunnen bij Stan worden afgeleverd aan de Boomvalk 1 te Ouderkerk aan de Amstel (zonder afspraak gewoon tegen de garagedeur zetten).

Vragen
Heb je vragen?

4 gedachten over “Amstel Doorgeefplaats

Voeg uw reactie toe

  1. Carbon tijdritstuur extensies (dit zijn dus de “stokken” – niet de klemmen/beugels etc). Merk 3T, type “Team”, uitvoering “ski-bend”.
    Nieuw, in ongeopende verpakking. Prijs € 30.
    E-mail: dnmvisser@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑