Inschrijving Jubileumronde van Ouderkerk – Ronde Hoep

Zaterdag 15 juni gaat de 50e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk in de Ronde Hoep verreden worden. Vanaf vandaag is de de inschrijving officieel open.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt door het organisatiecomité en het wedstrijdprogramma en reglementen  is bekend. Alle info in de balk onder Amstelrondes en dan  “Ronde van Ouderkerk”: lees het goed door en doe wat je moet doen.

50e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk – Ronde Hoep

Voor de Ploegentijdrit is het wedstrijdreglement van de Ronde Hoep Team Time Trial hier te lezen. Het inschrijfformulier is vanaf 15 maart in te vullen. Formeer dus een ploeg van vier personen, verzin een naam en stuur het formulier zo snel mogelijk in. Op 1 april wordt de selectie van de deelnemende teams bekend en zal om betaling verzocht worden. Na betaling zal de inschrijving definitief zijn.

Het belooft in ieder geval een unieke wieleravond te worden.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑