50e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk – Ronde Hoep

Zaterdag 15 juni 2019, 50e editie – jubileumeditie in de Ronde Hoep:

50e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk – Ronde Hoep

Het wedstrijdprogramma en reglement is bekend.

19.00 uur: 1e Ronde Hoep Team Time Trial (zie A) : 1 ronde

KNWU Wegwedstrijden ( zie B):
20.00 uur: Elite/Beloften/Amateurs: 4 ronden
20.02 uur: Sportklasse: 4 ronden
20.04 uur: Nieuwelingen: 3 ronden
20.06 uur: Dames (Elite/Beloften/Amateurs): 3 ronden

(A) Voor de Ploegentijdrit is het wedstrijdreglement van de Ronde Hoep Team Time Trial Hier te lezen.
Ploegen van vier renners (m/v), met maximaal één licentiehouder per ploeg. Er zijn verschillende categorieën (Dames, Heren, Mixed, Ouderkerk, Conventioneel).
Het inschrijfformulier is vanaf 15 maart t/m 25 maart 2019 in te vullen en in te dienen. Formeer dus een ploeg van vier personen, verzin een naam en stuur het formulier zo snel mogelijk in. Hier het formulier

Op 1 april wordt de selectie van de deelnemende teams bekend en zal via een bevestiging per mail om betaling verzocht worden. Na betaling zal de inschrijving definitief zijn en staat het team op de startlijst.

(B) Aanmelden KNWU wegwedstrijden via KNWU :
Op Vrijdag 15 maart 2019 opent de inschrijving van de 50e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk-Ronde Hoep . Renners-licentiehouders kunnen zich inschrijven voor een van de vier wedstrijden van de avond. Per wedstrijdcategorie zijn 60 startbewijzen te verdelen.

Je inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld (*) is overgemaakt op de rekening van de organisatie. Voor de Sportklasse is dat €10,-; voor de andere categorieën is dat € 5,-.
Wil je zeker zijn van een startplaats;meld je dan aan via knwu.nl én maak dan zo snel mogelijk het voor jou geldende inschrijfgeld over op rekening NL90 RABO 0141 9763 65  tnv WTC De Amstel o.v.v. je naam en categorie. Na ontvangst van het inschrijfgeld wordt je aan de startlijst toegevoegd en kun je op 15 juni starten.  Het inschrijfgeld kan niet gerestitueerd worden.

Na ontvangst van het inschrijfgeld worden de eerste 60 renners per categorie via de KNWU site aan de startlijst toegevoegd en krijgen op de gebruikelijke wijze de bevestiging daarvan. Sportklassers die voor 15 juni gepromoveerd zijn naar de Amateurs krijgen de mogelijkheid om te starten in de Elite/Amateurs koers.

Info op Facebook R v Ouderkerk

 

(*) In verband met de extra kosten die de organisatie zal moeten maken voor de beveiliging en organisatie (waaronder extra motards, volgwagens, verkeersregelaars, verbindingen etcetera) zal aan alle renners een (bescheiden) inschrijfgeld worden verzocht. Uiteraard zijn de gebruikelijke prijzenschema’s met 20 eindprijzen van toepassing en zijn er premiesprints. Inschrijfgeld kan niet gerestitueerd worden.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑