Woensdagtrainingen beginnen op het parcours

WV De Amstel houdt vooralsnog geen groepstrainingen op de openbare weg, maar inmiddels wordt er wel al met veel plezier door de jongeren getraind op het clubparcours. Ook de Damesgroep en de Mannen-Wedstrijdsportief-groep gaat vanaf komende woensdag op het parcours trainen.

Zoveel mogelijk binnen de RIVM richtlijnen zal er vanaf komende woensdag om 19.00 uur getraind worden door de vrouwen groep van Astrid Schop en om 20.00 uur door de Wedstrijdsportiefgroep. Een uur intensief werk op het clubparcours. Verzamelen bij de kantine.
Houd de richtlijnen in de gaten: kom niet als je je niet fit voelt, houd 1,5 m afstand etc. Inmiddels wel bekend.

Info over de wedstrijdsportief groep en de dames groep: zie het oude bericht van vorig jaar

Trainingsgroep Wedstrijdsportief: wekelijks vanaf woensdag 3 april 19.00 uur

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑