Selectiewedstrijd NK Jeugd Veenendaal

Op zaterdag 21 mei a.s. is er, tijdens de Nederlandse profkoers Veenendaal – Veenendaal Classic (op de voorlopige startlijst o.a. Dylan Groenewegen en wielervlogger Bas Tietema), een wedstrijd voor de jeugd. En wel een selectiewedstrijd voor het NK Jeugd voor de districten Noord Holland en Midden.

De eerste drie renners per categorie plaatsen zich rechtstreeks voor het NK! Lees de reglementen en de instructies in de bijlage (klik) goed. De wedstrijd is op een deel van het stratenparcours waar de profs ook over rijden. Super leuk dus! Inschrijven kan via de website van de KNWU. Een hele dag plezier, met je eigen koers, koers van clubgenoten en van de grote profs!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑